TOTAAL PROJECT

Totaal projecten

totaal project hout

Totaal project en renovatie

Wilt u uw woning of bedrijfsruimte verfraaien, herindelen of uitbreiden, maar ziet u op tegen de rompslomp? Bij Schrijnwerkerij Jacobs combineren we uw ideeën en budget tot een harmonieus geheel, verrijkt met suggesties vanuit onze ervaring met materialen.

Bij een totaalrenovatie van uw kantoor creëren we een werkomgeving waarin u en uw medewerkers zich volledig op hun gemak voelen en die de productiviteit kan verhogen. Of u nu een op maat gemaakt bureau wilt of een handige ingebouwde kast over een hele wand, wij zorgen ervoor dat het interieur van uw kantoor of praktijk een echte eyecatcher wordt. Uw klanten zullen ongetwijfeld een positieve indruk krijgen als ze bij u langskomen.

Bij de totaalinrichting van uw woning is alles mogelijk. Of u nu één ruimte wilt laten inrichten, zoals de keuken of een zolder, wij zorgen voor een passende oplossing die aansluit bij uw persoonlijke stijl. Dit geldt zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovaties. Bij Schrijnwerkerij Jacobs staan uw wensen centraal.